Personaje de Desene Animate


Personajele de desene animate sunt la fel de placute pentru adulti cat sunt si pentru copii. De multe ori ne putem regasi ele, si de cele mai multe ori ne place sa radem de ghinioanele lor. Mai jos va vom prezenta o lista cu cele mai importante personaje din desenele animate din toate timpurile, in functie de popularitatea si umorul lor.
Wonder Women cartoon
50. Wonder Women
Inainte sa apara acest tip de imbracaminte Underoos, puteai sa iti faci propriu tau costum de Wonder Woman. Dar acest personaj Wonder Woman a dat fetitelor super-erou, mai precis o eroina care a fost puternica si superba, cu o multime de jucarii cool.

49. Bobby Hill
Bobby Hill este personajul meu preferat de pe King of the Hill. El este un SpongeBob a grupului, mereu optimist si visator. Daca i-as putea pune creatorului Mike Judge o intrebare, aceasta ar fi, "Ce va fi atunci cand Bobby Hill va creste?" El are aspiratii atat de multe... eu nu imi pot imagina raspunsul.

48. Daria
In cazul in care Daria ar fi fost "adevarata", chiar acum, ea ar fi Emo sau Goth? Probabil nu, ca Daria nu sunt conforme cu tendinta cuiva. E inteligenta si spirituala, o adolescenta care incearca sa isi dea seama de a fi in persoana ei si inca un prieten, in acelasi timp.

47. Batman
Va puteti imagina un moment in care nu a fost Batman Dark Knight stim acum? Greu de crezut ca in numeroasele transformari ale acestui super-erou pe care le-am vazut-a lungul anilor, mai ales la televizor. Puteti prinde acest cruciat cu capa acum pe Cartoon Network in Batman: Viteaz si neinfricat.

46. Superman
Pentru mine, Superman este super-eroul final. Dar este el un super-erou adevarat, deoarece el are doar puteri pentru ca el este un extraterestru, de pe alta planeta? Sau este doar un tip care a cazut la pamant de pe o alta planeta? Sunt sigur ca fanii dezbat acest aspect frecvent, dar atat timp cat orice incarnare a lui Superman include un piept rezistent la gloante, o morala incoruptibila si de moda veche, eu sunt acolo pentru a il urmari..

45. George of the jungle
Daca te indoiesti de popularitate a lui George al junglei, vizioneaza pe Cartoon Network, sau inchiriaza un DVD a filmului live-action care il are in rolul principal pe Brendan Fraser. George of the Jungle isi are originea in anii '60, o parodie a povestii lui Tarzan. El este cunoscut pentru leganatul pe liane si traitul in copaci, precum si cantececare il reprezinta sau lupta sa cu oamenii care vor sa faca din animale trofee.

44. Spiderman
Spider-Man este super-eroul de zi cu zi. El a inceput prin a fi un tocilar care a fost transformat intr-un mega-puternic, mega-agil supererou printr-o muscatura de paianjen modificat genetic. Spider-Man a fost reprodus in caricaturi TV de multe ori. Cel mai recent a jucat in Spider-Man Spidey Spectacular.

43. Powerpuff girls
Fata de trei ori de putere. Blossom, Bubbles si Buttercup pastreaza Townsville in siguranta, pe timp de rau, in timp ce se duc si la gradinita.Stilul fetitelor Powerpuff Girls se stabileste afara insa. Indiferent de modul in care merge, acei ochi mari si voci nebune tin de desene animate cele mai frumoase.

42. Angelica Pickles
De ce agresorii obtine toate liniile bune? Angelica Pickles este copila autoritara, rasfatata de Rugrats. Ea este personajul cel mai cunoscut din Rugrats, si, eventual, doar pentru ca ea este cea mai rea si vorbeste cel mai mult (ea e mai in varsta decat copii).

41. Felix the cat
Felix este o pisica alb-negru, a fost creat in timpul in care epoca filmului mut de la inceputul secolului 20 era la inceput. Forma sa simpla si fata il fac usor de recunoscut. El a fost, de asemenea, primul personaj de desene animate care a castigat o popularitate suficient de mare pentru a ii acorda un film de lung metraj. 

40. Boris Badenov and Natasha Fatale
Boris si Natasa sunt portretizati ca modul in care americanii au vazut rusii in timpul Razboiului Rece. Asta nu tine aceste ticalosii de la Rocky si Bullwinkle de la dispersarea a ceva umor in aer.

Pentru versiunea video online in romana accesati www.desene-animate.biz, iar pentru cea in engleza www.animatedtv.about.com/od/showsaz/tp/top50chrctrs.htm