Personaje de Desene Animate 2


Woody Woodpecker cartoon
39. Tom si Jerry
Probabil cele mai indragite desene animate, aceasta echipa, soarlecele si pisica a fost sursa de inspiratie pentru desenele animate The Simpsons, mai precis pentru personajele Itchy and Scratchy. Tom si Jerry se fugaresc unul pe celalat, se chinuie reciproc si, in general, incerca sa se invinga unul pe altul. Desi Tom se descurca mai bine decat, Sylvester sa zicem, el mai are inca de facuta o masa din Jerry. Tom si Jerry a avut multe continuari, iar aici amintim cele mai recente episoade de pe Cartoon Network.

38. Woody Woodpecker
Un alt anti-erou, Woody Woodpecker traieste pentru a provoca probleme. Cea mai faimoasa trasatura a sa este fara indoiala strigatul lui, balbait ras. Walter Lantz l-a creat pe Woody Woodpecker. Desi Mel Blanc, apoi Ben Hardaway, erau initial vocea personajul, sotia sa, Grace, a continuat sa fie vocea lui Woody Woodpecker incepand din anul 1948 si pana prin anul 1972.

37. Alvin (Veverita)
Alvin, solistul principal din Alvin si veveritele, este curajosul operatiunii. Simon este creierul, iar Theodore este inima. Veveritele au avut un atat de mare succes incat li s-au dat propriul lor desen animat in 1961. Aceste rozatoare au continuat sa faca desene animate si filme, iar cel mai de succes film al lor fiind Alvin and the Chipmunks in 2007 si continuand cu Chipwrecked in 2011.

36. Donald Duck
Ca partenerul cinic a lui Mickey Mouse, Donald Duck a fost mereu preferatul meu. (La fel cum Oscar Grouch a fost favoritul meu de pe Sesame Street). Nu a fost vocea lui ragusita sau lipsa de gust la moda, ci atitudinea lui si ochii mari dati peste cap de exasperare l-au facut atat de adorabil. Donald Duck si-a facut debutul in Silly Symphony, un segment de desene animate de Walt Disney, "Gainusa inteleapta", in 1934. Cel mai memorabil poate fi la fel de bine si Scrooge McDuck in Mickey Christmas Carol, film lansat in 1983.

35. Mighty Mouse
"Am venit pentru a salva ziua!". Inainte ca Andy Kaufman sa-si sincronizeze ocea si sa faca tema muzicala a lui Mighty Mouse in Saturday Night Live, Mighty Mouse a trecut prin mai multe incarnari. O parte soarece, o parte super-erou, Mighty Mouse a pastrat Orasul Soriceilor in conditii de siguranta de o varietate de pisici ticalose. Mighty Mouse a fost initial numit Super Mouse, când si-a facut debutul in "Soarecele de maine" in 1942.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu