Personaje de Desene Animate 4


Top Cat
29. Ren and Stimpy
Ori de cate ori vorbesc desene animate cu alti fani, Ren și Stimpy intra inevitabil conversatie. Poznele lor scandaloase, umorul de toaletă si neinfranarea lor din "dansul fericit" fac din aceasta echipa de caine si de pisica un desen animat favorit de lunga durata.

28. Top Cat
Top Cat este un alt produs animat de Hanna - Barbera al anilor '60. El este liderul unei bande de pisici de strada, care vrea doar sa faca un profit rapid. Dar, datorita Ofiterului Dibble, nu toate planurile lor dau roade. Top Cat este rece, dar morala lui sunt un pic mai flexibile decat banda lui, ceea ce duce la revolta ocazionala. Cu toate acestea, T.C. isi pastreaza calitatea sa de capitan al gastii.

27. Heckle si Jeckle
In traditia lui Crosby si Hope sau a lui Martin si Lewis, Heckle si Jeckle inving adversarii cu spirit si stil. Mare mister al acestor cotofene este modul in care acestea au devenit prieteni: unul are un accent de Brooklyn, celalalt un accent britanic. Poate doar personajele unui alt desen de origine ar putea raspunde la aceasta intrebare? Terrytoons?

26. Josie and the Pussycats
Josie a fost Beyoncé al timpului ei, conduce un grup pop de fete si iau cu asalt lumea. Mi-a placut ca poarta acel costum groovy de pisica. Josie and the Pussycats a fost o parte Scooby - Doo si o parte The Monkees. Aceste caractere inspira televiziunea si astazi, de exemplu, sub forma lui Foxxy Love din Drawn Together.

25. Speed ​​Racer
Cei mai multi copii din anii '60 si '70 isi amintesc de Speed ​​Racer si masina lui Mach 5. In plus, aceste desene animate ne-a introdus in lumea anime-urilor. Datorita unui recent film live-action si o noua serie de desene animate, Speed ​​Racer este inca parte din desenele animate de astazi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu