Personaje de Desene Animate 5


The Pink panther
24. Sylvester si Tweety 
Un alt duo creat de Chuck Jones, canarul Tweety Bird si motanul Sylvester se tin unul pe altul in alerta permanenta, cu Sylvester care pierde o masa de pasare delicioasa de fiecare data. Tweety cu vocea sa de copil si vorbirea cu preciptatii a lui Sylvester ne far mereu sa radem la fiecare desen de-al lor. 

23. Underdog 
Ne putem referi la Underdog, tipul care este subestimat de catre dusmanii sai, doar pentru a dovedi ca este gresit. E dulce atunci cand incearca sa o atraga pe Polly Purebread. Si mai este viclean si curajos atunci cand il invinge pe Simon Barsinister. 

22. Gumby si Pokey 
Gumby a fost un pionier in animatia stop-motion pentru TV. El si calul lui Pokey au fost eroi in propria lor lume fictiva, dar pentru televiziune, au inaugurat o noua era de animatie. 

21. Pink Panther 
Ca Fat Albert, Pink Panther este un personaj care inspira o melodie in capul tau, de indata ce-l vezi pe acesta cu un saxofon de jazz la care canta. Pantera Roz a fost o serie de scurtmetraje animate, menite sa apara la deschiderea si creditele de inchidere de filme live-action in care joaca Inspector Clouseau. Popularitatea sa a permis sa devina propriul sau desen animat, incă difuzat pe Boomerang. 

20. The Jetsons 
De masina familiei Flinston pe care o conduc cu picioarele ati auzit? Dar The Jetsons care conduc nave spatiale si sunt din viitor? George Jetson a fost ca Fred Flinstone si orice alt tata de sitcom din lumea desenelor animate. El a lucrat pentru a avea grija de familia lui, si doar a vrut liniste si pace din cand in cand. Dar copiii lui, sotia, cainele si seful nu prea l-au tinut aproape de ea. In creditele de deschidere, este usor sa va amintiti de George Jetson si de familia sa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu